Herrens ord er evigt.

Fra "I Guds hånd"
Andagt til 6. august.
Af Herbert Neimanas.

"Herre, dit ord er evigt, står fast i Himlen." Salme 119:89.
Guds ord har ikke sit fæste i jordens usikre grundvolde, men det står fast i Himmelen til evig tid. Mennesker burde modtage Herrens ord og tro det. Men desværre er mange omtumlede og forvirrede af deres egne tanker og følelser, eller af andres meninger. Hvis du ønsker at få lys over Guds vilje og plan med dit liv, så kan du få det gennem Ordet! Men forvent ikke at få mere lys end netop det, du har brug for til de næste skridt. Herren ønsker at lade dig fra dag til dag, og han skal nok virkeliggøre sine planer med dit liv. Stol på ham!

Ønsker du vished for din frelse, så lyt ikke til dine følelsers ustabile vidnesbyrd, men til Guds ufejlbarlige troværdighed. Når Gud taler, så står det fast. Han kan ikke lyve. Derfor skal dy bygge din frelsesvished på Ordets faste klippegrund.

Har du problemer med at tro syndernes forladelse, så husk, at Guds nådes ord står fast i Himmelen. Når han har lovet dig syndernes forladelse, ka ndu også regne med det. Alt verdens synd kan ikke tilintetgøre Guds nådesløfter. Al verdens utroskab kan ikke tilintetgøre Guds trofasthed. Og al menneskelig afmagt kan ikke hindre Gud i at opfylde sine løfter.

Du kan regne med Guds løfter i alle livets situationer. Han vil ikke skuffe dig. Hans ord står fast i Himmelen. Det er evigt.

Læs derfor dagligt i Guds ord, gør det regelmæssigt, hav orden i det, lad ikke bibellæsningen og bønnen bero på tilfældigheder. Giv dig helt ind under Ordet med dine tanker og din vilje. Lær at hvile i Ordet. Hold dig bestandig til Ordet, så vil du ikke så levet blive forvirret af dit hjertes skiftende stemninger, og du vil ikke fare vild.

”Dit ord er en lygte for min fod, et lys på min sti”